ALOHA CYPRUS

Ελάτε να πούμε μαζί "Αλόχα" στο σεμινάριο Lomi Lomi Massage Level 1 τον Φεβρουάριο 9-10/2/2019

Lomi Lomi μασάζ - Εκπαίδευση ιαματικών τεχνών της Χαβάης

image100

 Στο Lomi Lomi Cyprus διδάσκουμε ενα ιδιαίτερο στυλ του lomi lomi γνωστό ως LomiLomi Nui ήTemple style, που ιδρύθηκε από τον Kahu Abraham Kawai και προσφέρεται σε τρία επίπεδα. Είναι μια σειρά μαθημάτων όπου θα ασκηθείτε και θα λάβετε τις θεμελιώδεις βάσεις ενός μασάζ Lomi Lomi.  Χρησιμοποιούμε τους βραχίονες και τα χέρια με έναν δυναμικό ρυθμό γύρω από το σώμα, για να αυξήσουμε (Mana) την ενέργεια και να απελευθερώσουμε ενεργειακά μπλοκαρίσματα του σώματος με 100% (Makia) εστίαση, χρησιμοποιώντας την αναπνοή (Ha) και την δύναμη (Manawa) του τώρα, για να δημιουργήσουμε το ιερό και πνευματικό στοιχείο της θεραπείας. Θα μάθετε πως να εφαρμόζεται το άγγιγμα ‘Aloha’ και να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας μέσα από την αναπνοή, την κίνηση και την ύπαρξη. Η εκπαίδευση δεν αφορά μόνο την εκμάθηση των εξαιρετικών τεχνικών άλλα και την προσωπική εξέλιξη. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά, αυτή η εκπαίδευση θα ενισχύσει τη ζωή σας σε τόσα πολλά επίπεδα, θα σας επανασυνδέσει με τον εσώτερο εαυτό σας και θα μπορείτε να μοιραστείτε την θεραπευτική επαφή μέσα στην οικογένειά σας, την ‘Ohana’ σας. Αυτό του προσθέτει μια ιδιαίτερη διάσταση δεδομένου ότι παραδοσιακά το Lomi Lomi ήταν πάντα οικογενειακή δουλειά.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

image101

 Το επίπεδo 1:  ένα διήμερο σεμινάριο με εισαγωγή τις βασικές αρχές του Lomi Lomi massage και τις πρακτικές τεχνικές για το πίσω μέρος του σώματος. 

Μαθε Περισσότερα

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

image102

Το επίπεδο 2: ένα διήμερο σεμινάριο όπου ολοκληρώνονται  οι βασικές αρχές του lomi lomi και οι πρακτικές τεχνικές για το μπροστινό μέρος του σώματος. 

μαθε περισσοτερα

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

image103

Το επίπεδο 3: ένα 4 ήμερο retreat όπου διερευνούμε τα βαθύτερα πνευματικά πεδία της θεραπείας, τεχνικές γλιστρήματος κάτω από το σώμα, χρήση ζεστών πετρών & περιστροφή αρθρώσεων   

ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αποστολή μας

image104

Η αποστολή μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας στο μασάζ Lomi Lomi και να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας ακριβώς όπως μας βοήθησε εμάς. Είμαστε αποφασισμένοι να σας στηρίξουμε σε αυτό το ταξίδι και να σας βοηθήσουμε να απελευθερώσετε τους θεραπευτικούς σας θησαυρούς, να τους επεκτείνετε για τον εαυτό σας και αυτούς που αγγίζετε. Θέλουμε να σας καθοδηγήσουμε για να διατηρήσετε έναν ασφαλή και ιερό χώρο για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ποιος μπορεί να μάθει Lomi Lomi

image105

Το μασάζ Lomi Lomi απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τις θεραπευτικές τους ικανότητες για τον εαυτό τους, την οικογένεια τους, την κοινότητα και τον κόσμο.Δεν είναι απαραίτητη οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία. Για όσους είναι ήδη επαγγελματίες αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη σωματική, συναισθηματική και ενεργητική πτυχή της θεραπείας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και πολλά άλλα...

Τι να φέρετε μαζί σας

image106

Απολύτως τίποτα εκτός από το μεσημεριανό, εάν επιθυμείτε. Θα διατίθεται καφές, χυμοί και φρούτα.

* Θα χρειαστεί να κάνετε ντους, εάν επιθυμείτε μπορείτε να φέρετε τη δική σας πετσέτα. 

Τι θα λάβετε

image107

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, αλλά μόνο οι επαγγελματίες  θεραπευτές μασάζ και οι κάτοχοι αναγνωρισμένου διπλώματος στην Ανατομία & Φυσιολογία θα μπορούν να το εξασκήσουν επαγγελματικά μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου 3.

Πρόγραμμα

Επίπεδο 1

 9 - 10 Φεβρουαρίου 2019 


 @Sesto Senso Wellness Care 


Τιμή: €400

Επίπεδο 2


Μάρτιος 

2019


@Sesto Senso Wellness Care 


Τιμή: €400

Επίπεδο 2


Οκτώβρης

2019


Retreat

  

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες

Οι μαθητές μας

image108

Σύλβια Ντολεσίδου

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτήν την γυναίκα που έχει τόσο μεγάλο πάθος για το μασάζ και το μεταδίδει με τόσο αγάπη, που με βοήθησε τόσο πολύ! Είσαι ΥΠΕΡΟΧΗ Κάτια μου!

Επίσης η Κάτια θα σας διδάξει το πιο σημαντικό από όλα, να βάλετε την ΚΑΡΔΙΑ και την ΨΥΧΗ σε αυτό που κάνετε!" 

image109

Έφη Αλεξάνδρου

"Μετά από μια αναζήτηση και ρωτώντας άλλους επαγγελματίες του χώρου κατέληξα στην σχολή Lomi Lomi Cyprus. Εκεί είχα την τύχη να γνωρίσω την Κάτια, ένα εξαιρετικό άνθρωπο, αλλά πάνω απ΄όλα ένα καταρτισμένο επαγγελματία παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η Κάτια έχει την ιδιότητα να μεταφέρει με απόλυτη ηρεμία τις γνώσεις της στους σπουδαστές της. Μετά από ένα χρόνο σπουδών και εντατικών μαθημάτων πάνω στο Ολιστικό μασάζ και με μέντορα την Κάτια,  κατάφερα να καταρτιστώ σωστά και να γίνω ένας επαγγελματίας massage therapist. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Κάτια και κατ’ επέκταση την σχολή μου, για τα εφόδια που μου έχουν δώσει για το νέο ξεκίνημα και φυσικά για τις γνώσεις και τη μάθηση που δεν τελειώνουν ποτέ."

image110

Στάλω Ποξιαλιάν

"Η Κάτια είναι όμορφη ψυχή.  Πέρα από καλή δασκάλα, αγαπάει αυτό που κάνει και σε κάθε συνεδρία μασάζ δίνει το 100% του εαυτού της.  Η Κάτια θα σου μάθει πως το μασάζ είναι τέχνη και το πιο σημαντικό, θα σε εμπνεύσει να «αγκαλιάζεται τον άνθρωπο»  με το δικό σου τρόπο στον τομέα του μασάζ". 

image111

Στέφανη Ιγνατίου

 «Σε αυτή την γυναίκα, την Κάτια, που μου έμαθε πως να μεταδίδω το πάθος μου και τον τρόπο σκέψεις οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο τρόπος της και η έμπνευση που μεταδίδει στο καθ´ένα είναι κάτι το ξεχωριστό. Μπορεί να διδάξει αμέτρητα είδη μασάζ και για τον καθ´ένα έχει την ικανότητα να μπορεί να αποτυπώνει την τέχνη και το πάθος ξεχωριστά σε κάθε άτομο.»   

Κράτησε τη θέση σου

lomi lomi massage limassol

Επικοινωνήστε με το 25 734724 για να κρατήσετε τη θέση σας.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω paypal, τραπεζικών μεταφορών και μετρητών ή επιταγών στο Sesto Senso Wellness Care.

Θα γίνουν δεχτοί μόνο 8 μαθητές σε κάθε σεμινάριο. Πριν από την κράτηση, παρακαλούμε διαβάστε τους πιο κάτω Όρους και Προϋποθέσεις.

Όροι & Προϋποθεσεις

'Ελα στην ‘Ohana’ μας. Γίνε ένας από τους οχτώ μαθητές μας

Πληρώστε με PayPal ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τη φόρμα

Επικοινώνησε μαζί μας!

Στείλτε μας email ή καλύτερα έλα να σε γνωρίσουμε! 

Lomi Lomi Cyprus Massage And Reflexology Training

Νώε 3, Αγία Φύλα Λεμεσός

25734724

Ώρες Λειτουργίας

Δευ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Τρί

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Τετ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Πέμ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Παρ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Σάβ

Κλειστά

Κυρ

Κλειστά