Επίπεδο 1 - Εκπαίδευση Lomi Lomi Massage

image91

Το επίπεδο 1 είναι οι βάσεις για όλες τις πρακτικές του lomi lomi καθώς μαθαίνουμε ένα καινούργιο τρόπο αναπνοής, κίνησης και ύπαρξης. Σε αυτή την εκπαίδευση θα μάθουμε:


* Τι είναι Lomi Lomi και εισαγωγή στη ιστορία του. 

* Μάθετε και εφαρμόστε τεχνικές μασάζ (κυρίως με αντιβραχίονα) στην        πλάτη και τα πόδια.

* Η σημαντικότητα της αναπνοής (Ha) 

* Πώς να χρησιμοποιείται τους σωστούς μηχανισμούς σώματος χωρίς να επιβαρύνεται το δικό σας 

* Τι είναι Huna 

* Χαβανέζικες βασικές αρχές


Lomi Lomi training, lomilomi massage, πως να μάθω μασάζ, online massage

Θα φιλοξενηθούμε και θα ζήσουμε την εκπαιδευτική εμπειρία του lomi lomi massage στο Sesto senso wellness care , ένα οικογενειακό θεραπευτικό κέντρο που προσφέρει εναλλακτικές θεραπείες όπως βιοσυντονισμό, βελονισμό, κινησιοθεραπεία, διατροφολογία,

θεραπευτικά μασάζ και φυσικές θεραπείες προσώπου. Αυτό του δίνει μια ιδιαίτερη διάσταση δεδομένου ότι παραδοσιακά το Lomi Lomi ήταν πάντα οικογενειακή υπόθεση. 

Lomi Lomi training, Lomi Lomi massage, Learn Lomi Lomi massage, μάθε μασάζ

Αυτή η εισαγωγή στην αρχαία σοφία και το μασάζ της Χαβάης, θα σας εμπνεύσει και θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. Στην αρχαιότητα αυτή η εκπαίδευση δινόταν σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία το μοιράζονταν με την οικογένεια ή την κοινότητα τους για να τους κρατάνε όλους υγιείς και δυνατούς. Πρόθεση μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τις δικές μας προσωπικές εμπειρίες έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τους δικούς σας προσωπικούς θησαυρούς, ακριβώς όπως έχουμε βοηθηθεί και εμείς. 

Lomilomi training cyprus, massage limassol, lomilomi, cyprus μασάζ, μάθε μασάζ, online massage

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των 3 επιπέδων θα έχουμε διερευνήσει τα βαθύτερα πνευματικά πεδία του θεραπευτικού Lomi Lomi massage. Δεν είναι απαραίτητη οποιαδήποτε προηγούμενη πείρα. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά, αυτή η εκπαίδευση θα ενισχύσει τη ζωή σας σε πολλά επίπεδα, θα σας επανασυνδέσει με τον εσώτερο εαυτό σας και θα μπορείτε να μοιραστείτε την θεραπευτική επαφή του Lomi μέσα στην οικογένειά σας, την ‘Ohana’ σας. 

Για όσους είναι ήδη επαγγελματίες, αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη σωματική, συναισθηματική και ενεργητική πτυχή της θεραπείας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και πολλά άλλα. 

Η αποστολή μας

image92

Η αποστολή μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας στο μασάζ Lomi Lomi και να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας ακριβώς όπως μας βοήθησε εμάς. Είμαστε αποφασισμένοι να σας στηρίξουμε σε αυτό το ταξίδι και να σας βοηθήσουμε να απελευθερώσετε τους θεραπευτικούς σας θησαυρούς, να τους επεκτείνετε για τον εαυτό σας και αυτούς που αγγίζετε. Θέλουμε να σας καθοδηγήσουμε για να διατηρήσετε έναν ασφαλή και ιερό χώρο για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ποιος μπορεί να μάθει Lomi Lomi

image93

Το μασάζ Lomi Lomi απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τις θεραπευτικές τους ικανότητες για τον εαυτό τους, την οικογένεια τους, την κοινότητα και τον κόσμο.Δεν είναι απαραίτητη οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία. Για όσους είναι ήδη επαγγελματίες αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη σωματική, συναισθηματική και ενεργητική πτυχή της θεραπείας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και πολλά άλλα...

Τι να φέρετε μαζί σας

image94

Απολύτως τίποτα εκτός από το μεσημεριανό, εάν επιθυμείτε. Θα διατίθεται καφές, χυμοί και φρούτα.

* Θα χρειαστεί να κάνετε ντους, εάν επιθυμείτε μπορείτε να φέρετε τη δική σας πετσέτα. 

Τι θα λάβετε

image95

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, αλλά μόνο οι επαγγελματίες  θεραπευτές μασάζ και οι κάτοχοι αναγνωρισμένου διπλώματος στην Ανατομία & Φυσιολογία θα μπορούν να το εξασκήσουν επαγγελματικά μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου 3.

Οι μαθητές μας

image96

Σύλβια Ντολεσίδου

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτήν την γυναίκα που έχει τόσο μεγάλο πάθος για το μασάζ και το μεταδίδει με τόσο αγάπη, που με βοήθησε τόσο πολύ! Είσαι ΥΠΕΡΟΧΗ Κάτια μου!

Επίσης η Κάτια θα σας διδάξει το πιο σημαντικό από όλα, να βάλετε την ΚΑΡΔΙΑ και την ΨΥΧΗ σε αυτό που κάνετε!" 

image97

Έφη Αλεξάνδρου

"Μετά από μια αναζήτηση και ρωτώντας άλλους επαγγελματίες του χώρου κατέληξα στην σχολή Lomi Lomi Cyprus. Εκεί είχα την τύχη να γνωρίσω την Κάτια, ένα εξαιρετικό άνθρωπο, αλλά πάνω απ΄όλα ένα καταρτισμένο επαγγελματία παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η Κάτια έχει την ιδιότητα να μεταφέρει με απόλυτη ηρεμία τις γνώσεις της στους σπουδαστές της. Μετά από ένα χρόνο σπουδών και εντατικών μαθημάτων πάνω στο Ολιστικό μασάζ και με μέντορα την Κάτια,  κατάφερα να καταρτιστώ σωστά και να γίνω ένας επαγγελματίας massage therapist. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Κάτια και κατ’ επέκταση την σχολή μου, για τα εφόδια που μου έχουν δώσει για το νέο ξεκίνημα και φυσικά για τις γνώσεις και τη μάθηση που δεν τελειώνουν ποτέ."

image98

Στάλω Ποξιαλιάν

"Η Κάτια είναι όμορφη ψυχή.  Πέρα από καλή δασκάλα, αγαπάει αυτό που κάνει και σε κάθε συνεδρία μασάζ δίνει το 100% του εαυτού της.  Η Κάτια θα σου μάθει πως το μασάζ είναι τέχνη και το πιο σημαντικό, θα σε εμπνεύσει να «αγκαλιάζεται τον άνθρωπο»  με το δικό σου τρόπο στον τομέα του μασάζ". 

Επόμενο σεμινάριο

9 - 10 Φεβρουαρίου 2019

Επίπεδο 1 Εκπαίδευση - Lomi Lomi Massage

10:00 - 18:00

@SESTO SENSO WELLNESS CARE

+ Λεπτομέρειες εκδήλωσης

9 - 10 Φεβρουαρίου 2019

Επίπεδο 1 Εκπαίδευση - Lomi Lomi Massage


10:00 - 18:00

@SESTO SENSO WELLNESS CARE

Κράτησε τη θέση σου

lomi lomi massage limassol

Επικοινωνήστε με το 25 734724 για να κρατήσετε τη θέση σας.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω paypal, τραπεζικών μεταφορών και μετρητών ή επιταγών στο Sesto Senso Wellness Care.

Θα γίνουν δεχτοί μόνο 8 μαθητές σε κάθε σεμινάριο. Πριν από την κράτηση, παρακαλούμε διαβάστε τους πιο κάτω Όρους και Προϋποθέσεις.

Όροι & Προϋποθεσεις

'Ελα στην ‘Ohana’ μας. Γίνε ένας από τους οχτώ μαθητές μας

Πληρώστε με PayPal ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τη φόρμα

Επικοινώνησε μαζί μας!

Στείλτε μας email ή καλύτερα έλα να σε γνωρίσουμε! 

Lomi Lomi Cyprus Massage And Reflexology Training

Νώε 3, Αγία Φύλα Λεμεσός

25734724

Ώρες Λειτουργίας

Δευ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Τρί

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Τετ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Πέμ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Παρ

9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Σάβ

Κλειστά

Κυρ

Κλειστά